UUPS!

 

Oh my? Nå raser månedene bare unna her du gitt. Har jo ikke blogget siden om New York-turen jo, som var i februar/januar. Mye har skjedd etter det. Mamma og resten av familien var jo på besøk. Det var jo kjempe koselig. Deretter jobbet masse. Så har jeg, Sandra og Ina vært i Miami, som det kommer bilder fra i neste innlegg. Og rett etter det kom min kjære søster Torill på besøk i to uker. Og det siste nytt fra livet mitt er en overraskelsestur til Norge jeg hadde, som dog ble noe annet enn planlagt, men det får du lese om i eget innlegg.

Det var en liten update og forklaring på hvorfor det har vært så dårlig med blogging. Men skal sette meg å starte med innlegget med Miami-turen nå med en gang jeg, så kanskje jeg får ut det også i dag.

Takk for tålmodigheten. For at dere ikke gir opp på meg og fortsatt er innom å sjekker selv om det er lenge siden jeg har skrevet. Setter stor pris på dere.

Sunniva Helene

Én kommentar

Lise B

07.mai.2011 kl.10:16

Skjønner godt hvorfor du ikke har hatt så god tid til å blogge ;)

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits