BLOGGE PÅ BUSSEN

Jeg som alle andre mennesker, er desperat avhengig av stunder der jeg er alene, får koble ut eller bare slipper å snakke og forholde meg til andre mennesker. For meg er dette hovedsaklig på bussen på vei til jobb. Da setter jeg meg ned med ipoden for fullguffe spillende i ørene mine. Tar gjerne på meg hetta om jeg har ei, og kobler litt ut. Da planlegger jeg som regel dagen, tenker over hva jeg må handle neste gang jeg skal på butikken, grubler over ting som har skjedd eller ting jeg vet skal skje. Men mest av alt, planlegger jeg blogginnlegg. Hver eneste dag på bussen kommer jeg enten på noe nytt jeg kan skrive om, eller utvider planene om en innlegg jeg allerede har tenkt ut. Jeg forbereder oppbyggningen til innlegget, det viktigste momentene, bilder. Absolutt alt egentlig. Alt planlagt og klart. Så tenker jeg at dette skal jeg starte på når jeg kommer hjem fra jobb idag. Men tror du det blir sånn? Nei, aldri. Nummer èn: innen den tiden jeg er ferdig på jobb, planlegger jeg som regel noe nytt jeg skal gjøre etter jobb. Nummer to: Jeg er alltid for sliten til å blogge etter jobb. Nummer tre: Når jeg endelig får satt meg forran dataen, har tid og lyst til å blogge. Ja, da er hele det blogginnlegget jeg planla så fint på bussen, ute av hodet mitt. Kanskje husker jeg på små deler, men essene som liksom skulle gjøre innlegget så kjempe bra er som regel borte da. Skjønner det virkelig ikke. Hvorfor klarer jeg aldri å holde på disse kjempegode ideène jeg har når jeg sitter på bussen? De innleggene virker alltid så sykt kule og geniale. Innlegg om amerikanere, jobben, Commons, folk her, venner, osv...

Kunne ønske jeg hadde laptoppen på bussen, så jeg kunne skrive ned alt når jeg kommer på det, før jeg rekker å glemme det...

En annen grunn til at det har vært lite blogging i det siste er at jeg ikke har vært så flink å tatt bilder i det siste. Og som jeg har nevnt før, synes jeg det er så sykt kjipt med innlegg uten bilder, som dette. Må skjerpe meg. Men, er det noe dere vil jeg skal skrive om? Hvis dere kommer med noen tips, kanskje det blir enklere.. Easy å skrive ett innlegg som er blitt etterspurt. Da blir det jo nesten som å svare på et spørsmål.

Sunniva Helene

5 kommentarer

Lise Benette

28.mar.2011 kl.07:15

du kan skrive om Typhoon Lagoon etter at du har hvert der ;)

du kunne jo finne et sånn kart over badeparken på nettet slit at det blir enklere og forklare også blir det enklere å se for seg hvordan det er ;) (for de som ikke har hvert der )

eller en video, så en på Walt Disney sine sider som var ganske forklarende :)

Mamman

28.mar.2011 kl.13:24

Enig med Lise B, om Typhon Lagoon hadde vært artig. Det du selv foreslår også. For å huske bedre, kan du jo ha ei lita notisbok i veska så du kan skrive stikkord. kanskje det hjelper. Skjønner godt det med tida osv, jeg har enda ikke systematisert bildene og skrevet litt tekst til dem som tenkt. Ps det snør det snør og nå er det nok!!!!!

Aina Henriksen

09.apr.2011 kl.15:38

Heia. Skulle akkurat til å foreslå det samme som mamman. :) Ei lita notisbok der du skriver ned stikkord og forslag til for eks. bilder du mener passer sammen med innlegget. :)

Veronica

11.apr.2011 kl.11:15

Bruker du Herbalife nå når du er der også?

Sunniva Helene

28.apr.2011 kl.01:20

Veronica: Å ja, gjett om jeg gjør. Hvorfor skulle jeg ikke? Dette er jo liksom hjemlandet til Herbalife!

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits