RED RIDING HOOD

Igår var jeg og mine gode venninne Sandra på kino. Vi var å se Red Riding Hood(som er rødhette på engelsk, for den som ikke visste det). En film som nettopp har hatt premiere her, og som jeg lenge har gledet meg til å se etter å blitt fristet av traileren nesten hver gang jeg har vært på kino de siste månedene. Det er en film som er basert på myten om rødhette, og handler om en bygd som blir plaget av en varulv/varulver. Varulven har ikke gjort dem noe på mange år, og plutselig blir ei jente drept. De tilkaller derfor en ekspert for å hjelpe dem å drepe varulven. Han forteller at varulven også har menneskeform, og derfor ikke lever oppe i fjellet som de tror, men blant dem, og kanskje er deres bestevenn, ektefelle eller nabo. Spekulasjonene starter og ingen føler seg trygge. Midt oppe i dette er "rødhette", som var søsteren til en drepte, er lovet bort til en rikmanns sønn, men som er håpløst forelsket i en tømmerhugger-gutt.

Det er samme regisør som har laget Twilight, og det vises veldig godt i filmen. Amanda Seyfried fra Mamma Mia har hovedrollen, og hun passer perfekt til den. Jeg elsker henne og synes hun er en utrolig flink skuespiller. Kjekke gutter finner du også i filmen. Den er både romantisk, spennende og dramatisk. Jeg syntes den var kjempe bra. Den var en litt blanding mellom Twilight og Van Helsing synes jeg.

Jeg gikk nettopp inn å sjekka på filmweb sin hjemmeside, og den norske tittelen er Rødhette og Varulven, og den har premiere første april. Så alle jenter som liker Twilight og sånne filmer - dra å se denne! Elsk!

Sunniva Helene

3 kommentarer

Ane

22.mar.2011 kl.17:00

Denne skal jeg se ja :)

Torill

23.mar.2011 kl.06:10

Du, mer enn noen kjenner mitt forhold til Twilight. Men denne skal jeg gi en sjanse. 1.den ser dritbra ut. 2. Liker hun dama. 3. Må gjøre det før noen forteller meg hva jeg bør og ikke:)

Helene Heil

31.mar.2011 kl.17:12

Oh , den har jeg også lyst til å se :-)

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits