SAVN ETTER SOMMEREN 2010

Sommeren før jeg dro kan ikke beskrives. Det er en av de beste, men samtidig mest triste sommerne jeg har hatt. Det var mye styr og stress, men også masse kos. Har kjempe mange gode minner, og de lever jeg på enda. Skulle liksom ordne alt til reisa. Fikse visum, flytte ut, pakke, men samtidig også tilbringe tid med familie og venner. Tida nærmet seg bare mer og mer til jeg skulle dra og jeg husker jeg ville utnytte hver en dag og hver en time så godt jeg kunne. Tilbringte spesielt mye tid oppe i Byåsen, husker jeg. Det var skikkelig koslig. Så var jeg jo på ferie. Først en uke i Trondheim, jeg tilbrakte med Julie og Chanette, deretter en uke med med sisters i Oslo. Så var jeg på hyttetur med mormor og Lisemor. Så skulle jeg egentlig til Leka å besøke Hilde, men det fikk jeg desverre ikke tid til. Og det er jeg fortsatt lei meg for, den dag idag. Derfor blir det noe jeg kommer til å prioritere høyt når jeg kommer hjem. Men jeg hadde en fin sommer, en kjempefin sommer, og tenker ofte tilbake på den. I hvertfall på dager jeg kanskje har litt hjemlengsel, som idag. Og da bruker jeg å sette meg ned, høre på musikken det gikk mye av i sommer og se på bildene.

John Mayer med Free Fallin' er av de mest typiske sangene, den blir jeg ofte litt lei meg når jeg hører på. Eller Lady Antebellum med Need You Now. Og så tenker jeg på festene og ler når jeg hører Shakira med Waka Waka. Og Oscar Linnros med Från och med Du minner meg om alle roadtripene, sola, alt det koslige, og får meg alltid til å smile og i godt humør.

La oss mimre litt sammen :-)


Russetid med Mona!


Morsomheter i Byåsen!


Shake that ass!


Norwaycup og Oslokos med sisters!


Gopia som satte smilet på ansiktet mitt hver dag!


Julie kom på besøk :-D


I Trondheim på besøk hos Chanette ^ ^


Enda to herligheter! Ilu <3


Roadtrip til Trondheim med Hanne for å hente lisstuppa.
Det var en herlig dag. KVALITETSTID!


Beste tanteungen min :-)


Gojentan på hade-grillinga mi :-)


og gutta møtte opp i dress, siste kvelden min. Naw!


På besøk hos Helene i barndomshjemmet mitt. Litt kult :D


SAVN!

Det var en herlig sommer, og jeg minnes den hver dag. Gleder meg til å komme hjem til dere igjen.. og til en spesielt! Vi skal ha det så gøy da. Har allerede planlagt masse kult med mange av dere, og jeg gleder meg sykt. Livet mitt er bare så herlig nå! Jeg er rett og slett kjempe heldig som alle har dere, og som får oppleve alt som jeg får.. Love you all!

Sunniva Helene

 

2 kommentarer

Torill

13.mar.2011 kl.11:49

SAVNER deg OG!

I sommer blir det nye minner og ny kos:)

Men ser her nok et bevis på at jeg ikke tar meg spesielt bra ut på biler.. hm..

Lise Benette

13.mar.2011 kl.22:28

tenk at det er over 6 måneder siden vi var i Solia, helt rart... men shupp så er du hjemme å vi kan få høre om mange av de lærerike opplevelsene dine, det er så rart å tenke på :O alt går så fort.. :)

håper virkelig du koser deg der borte/nede;) <3

Og Torill, du tar deg jo flott ut på bilder du da ; )

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits