SÅ LENGE VARTE DEN LYKKEN...

Ja, den happinessen jeg var fylt med igår, varte ikke akkurat lenge. Fordi jeg skulle jo nå egentlig vært i New York, noe jeg ikke er. Istedet sitter jeg hjemme i leiligheten min, sliten, dritt trøtt, sur og lei meg.

Igår nemlig, like etter at jeg hadde lagt meg, kommer Sydne hjem, sjekker mailen sin helt tilfeldigvis før hun skal ut med noen venner. Mail fra Expedia: "Call us immediately!" Sydne kommer springende stressa inn på soverommet og vekker meg. Hun ringer, og joda, flyet vårt er blitt innstilt det, pga. dårlig vær forhold. Ble ingen tur ut på Sydne, og ingen søvn på meg. Vi ble nemlig deretter sittende i telefonen, for å prøve å finne en løsning, i 5 timer. Og 90 % av tiden, på vent.

Vi vurderte å bare kansellere hele reisen og heller bestille tur til et annet sted, men kom til slutt fram til å prøve å få et tidlig fly på onsdag. Det var desverre enklere sagt enn gjort, og vi endte etter mye diskusjon med byrået opp med fly onsdag kveld, samme tid som flyet vårt egentlig skulle gått i kveld, samt billetter hjem lørdag morgen istedet for på fredag. Vi forskøv med andre ord hele reisen vår en dag. Så vi får jo fortsatt reise, men får litt mindre tid der oppe, samtidig som det blir litt mer stress når vi kommer hjem og skal på jobb samme dag. Men men...

Det verste med hele greia var nok at det tok så utrolig lang tid å få ordnet den nye reisa. Jeg hadde liksom tidligvakt idag, skulle stå opp halv seks, men fikk jo ikke sove før i halv fire tiden. På slutten der, da vi skulle betale for den nye reisa og drev å styrte med kredittkortene osv. Ja, da var det lite futt igjen i meg. Jeg var trøtt, gretten, irritert og kjempe hormonell. Startet nesten å gråte. På toppen av det hele klarte jeg nesten å forsove meg i morres. Våknet halv syv, og bussen skulle gå kvart på. Måtte bare hive meg i kostymet, og pakke sminke osv. i veska. Så jeg rakk jobb da, ordnet meg der, men jeg var sykt trøtt. Gikk rundt som en zombie hele dagen. Søkte ER(early release) og fikk heldigvis det. Så fikk dra hjem elleve istedet for fire.

Kom hjem, Sydne hadde akkurat stått opp. Vi diskuterte de nye endringene på reisen vår. Jeg sjekket mailen for å se på mailen med bekreftelsen på den nye reisen som de lovet å sende meg, men den hadde jeg ikke fått du gitt. Heldigvis hadde Sydne det, så hun videresendte den. Jeg leste i gjennom, da jeg ville forsikre meg om at alt stemte og hadde blitt ordnet, men merket at vi manglet hotell siste natten. Og vi ble igjen sittende nok to timer i telefonen for å få ordnet dette.

Etter dette gikk jeg å la meg. Sov i noen timer, var opp litt , sov igjen.. og sånn holdt jeg på hele ettermiddagen. Spiste nesten ingenting. Hadde ikke matlyst, hadde ikke energi. Jeg har rett og slett vært i elendig form idag, bare surret rundt. Derfor fant jeg og Sydne ut at vi kanskje burde dra ut en tur, spise litt, få tilbake humøret. Og dro derfor på et spisested kalt Sweet Tomatoes vi lenge har ønsket å dratt til. Der er det all-u-can-eat-buffet, med salat, supper, noe pasta, potet i forskjellige varianter osv.. veldig sunn mat, veldig god mat. Derfor tror man jo at man kan spise mer enn vanlig, en smell vi begge gikk på. Vi spiste oss altfor mette, og da mener jeg det virkelig. Var kanskje ikke verdens beste idè å sette i seg et slikt måltid på tom mage. Vi ble skikkelig dårlige, begge to. Vondt i magen og kvalm.

Så nå sitter jeg hjemme, fortsatt trøtt og sliten, irritert og lei meg for at jeg ikke er i NY, men naa også i dårlig form. Derfor tror jeg at jeg skal legge meg nå. Tror søvn er det eneste som kan hjelpe nå. Saa prøver vi igjen i morgen, og håper på at vi er plassert på et fint hotelrom, midt i NYC i morgen kveld.

Sunniva Helene

2 kommentarer

Hannesøs

03.feb.2011 kl.15:22

Huff, føle me dæ snupsi, har en ganske liknende følelse sjøl, bare på litt annen kant av verden og med nå helt anna. bachelorn min ser ut te å gå te h******** for å si det sånn så har kun ett sykehus av 6 mulige svart på spørreundersøkelsa mi om ønske med å delta, va innom sykehuset i namsos i dag, men der va det kjølig du gitt, fikk ikke tak i nån og venta der i fleir tima. og veit nesten ikke ka æ ska gjør. men uansett ønske dæ god tur når du drar, som regel ordne det mestesæ og det som ikke gjør det, det har man nok en erfaring med:) Stor klæm fra mæ :)

Sunniva Helene

07.feb.2011 kl.02:19

Hannesøs:Æsjda, det va itj nå arti å hør! Men du klare derre Hanne, det veit æ! Vi må begge bare prøv å tenk positivt og bruk The Secret ;-) ska kryss fingran for dæ :-)

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits