OH HAPPINESS

Etter forrige innlegg har mye skjedd. Mye bra, mye koselig, mye stress, mye nervøsitet, men mest happiness! Kort oppsummert ser det noe slikt ut:

Torsdag: Hollywood Studios-besøk med Sydne aka parking. Vi så Fantasmic og tok rollercoaster. Moro med adrenalin, og kjempe bra show som impornerte oss begge. Etterfulgt av finfin middag på den norske pavillijongen med international gjeng. God mat, mye mat, og god læring til meny-puggingen. Ble stappmett takket være "all inclusive - all you can eat" for fast pris. Ellers kjempe godt selskap. Max koslig kveld!

Fredag: Fotorunner på jobb, noe som er en temmelig relaxed posisjon, og som defor ga meg sjansen til å pugge litt meny. Før jeg dro hjem fra jobb fikk jeg dato - 6. februar. (De hadde rett og slett glemt å si ifra til meg, ser'u. Arg!) Noe som tilsa at jeg måtte spiele, dvs. bli testet i menyene osv. før 4., men da er jo jeg i NY, så derfor ble det senest tirsdag på meg. Jeg hadde altså fire dager å lære menyene, buffetene og servitørbasicen på. Stress! Ja, jeg ble kjempe stressa, og glad samtidig selvsagt. Jeg "feiret" (avtalt flere uker i foreveien) ved å dra å se La Nouba på Cirque De Soleil med Sydne. Et helt fantastisk show. Av de beste jeg har sett i mitt liv. Anebefaler alle å dra å se et Cirque De Soleil show, virkelig! Jeg vet i hvertfall at jeg helt sikkert skal på showet i Miami nå etter å ha sett dette. Akrobatene var helt amazing!

Lørdag: Var så heldig å fikk være inne i restauranten hele dagen, slik at jeg kunne observere og være litt med servitørene. Etter jobb dro jeg og noen venner ut for å spise bursdagsmiddagen min. Skulle egentlig på en cubansk restaurant, men der var det konsert så var umulig å holde en samtale der inne med den høye musikken, så vi endte opp på Planet Hollywood istedet. Det var kjempe koselig. Fikk søte gaver også, heldige meg. Servitøren ga også ekstra service og ga oss gratis is til dessert med bursdagslys på til meg. Kjempe snilt! Også når jeg kom hjem kom også Sydne med gave til meg, samt ei kake hun hadde bakt til meg. Hun er så søt altså!Søndag: Sunniva ble 20år, juhuu! Hadde vært awesome i Norge, men kjedelig her. Nineteen, all over again. Jaja. Jobbet seinvakt, og fikk nesten velge alle posisjonene mine selv. Fikk bursdagsbutton, og fikk derfor hundrevis av gratulasjoner, både fra Cast Members og gjester. Så fikk jeg Great Fanatic kort for at jeg gjorde god jobb av en norsk kollega, og Cupcake av fotofolka. Alle var så snille og hyggelige mot meg. Følte meg som en prinsesse hele dagen, hehe. Etter jobb var det bare å pugge på menyen. Både Sydne og Lena hjelp meg, spurte meg ut osv. Så køya jeg, uten særlig mye hell når det kom til søvn. Var nervøs for spielinga, og slet med å få sove.

Mandag: 3 timer søvn og tidligvakt, god kombinasjon. Eller ikke. Samt fortsatt stressa og nervøs. Leste mer på jobb, både i pausen og i rolige stunder og følte meg til slutt forberedt nok til å prøve. Men uheldigvis hadde ingen tid før helt på slutten av jobbdagen min, så hele dagen gikk jeg nervøs rundt og repeterte og repeterte, i frykt for å glemme noe. Jeg fikk spiele for favoritt manageren min, men i motsetning til de andre som har spielt, var også chefen tilstedet da jeg gjorde det. Det gjorde meg enda mer nervøs, og jeg var redd han skulle stille meg masse vanskelige spørsmål om ingrediensene i rettene osv. Men faktisk tror jeg det var en fordel å ha han der. Lærte mye. Jeg spielte akkurat slik jeg hadde øvd, latet som manageren og kokken var gjestene mine og at jeg skulle servere de. Etter at jeg hadde gjort det stilte de meg noen spørsmål om rettene, drinkene osv. som gikk veldig greit, og resten av tiden gikk med til at de ga meg tips. Og jeg sto! Så på søndag skal jeg på kjøkkenet på det som kalles Culinary-training. Deretter skal jeg på vinkurs på mandag, og på tirsdag har jeg første on-the-job-training som servitør. Gleder meg! Var godt å få denne spielinga unnagjort idag, sånn at jeg i kveld kunne konsentrere meg om pakkingen og alt annet som må fikses før New York-turen i morgen.

Alt er bare så herlig nå. Skal inn i service, har nettopp hatt bursdag, skal til New York. Og om to uker, ja da kommer familien på besøk. Wihiii! Er jeg ikke heldig? Lever et liv på roser akkurat nå! Har vært litt stress og en del nedturer til før jeg kom meg hit, men nå er jeg her.

Tusen takk for alle bursdagsgratulsjonene jeg har fått, forresten :-)

Sunniva Helene

3 kommentarer

Lise Benette

01.feb.2011 kl.19:43

sa jo du kom til å klare det ;)

gratulere med dagen forresten på etterskudd, husker ikke om jeg har gratulert deg ennå.

Aina Henriksen

06.feb.2011 kl.01:14

Heia. Itj nå problem for dæ derre spielinga, næi. Du e så flink at. Gratulerer me 20-års dan som va, ja. Sorry at d kom på etterskudd. E litt fjern for tia. Har vorti litt døgnvill i d siste, sju. Vi tar å feire d me storparty når du kjæm heim vuttu. ;) Håpe du har hatt d arti i New York. Va du på nå spesielle butikka da?

Sunniva Helene

07.feb.2011 kl.02:21

Aina Henriksen: Takk takk :-) Ingen skade gjort! Ja, har my å ta igjen når æ kjem heim, så da ska det ta av :-D Æ hadd det kjempe arti i NY. Fikk sjå og opplev masse, og en god del shopping vart det og. Mang butikka som ikke e i Norge, men dem flestan av dem har æ sjett og vært på her i Orlando da. Vi har mang brae outlet her i byn ser'u :-)

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

20, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits