UPDATE

Okei, nå er det kanskje på tide med en liten update her. Mye som skjer for tiden, så blir litt lite tid til blogging i forhold til alt det faktisk er å skrive om.

Kan starte med de aller ferskeste nyhetene da kanskje. Nå, en måned etter at Rebecca flyttet ut, kom det endelig inn en fjerde person hit i leiligheten vår, som erstattning for kineseren vår. Lena, fra Steinkjer faktisk, som startet programmet sitt her i juli, en måned før meg, flyttet inn igår. Så nå er vi da to tyske og to norske her, halvt om halvt. Og en fra hvert land på hvert soverom. Litt greit egentlig, med tanke på at jeg og Lena f eks. jobber sammen. Så er sjansen i hvertfall mindre for at vi blir dritt lei av hverandre... hehe.

Deretter kan jeg kanskje fortelle om stormen som kom over oss her i Orlando igår kveld. Jeg fikk oppleve en del heftige thunderstormer under orkansesongen her i høst, men tror nesten den uventete stormen igår slo mange av de. Greia med stormene her, er at de kommer så uventet og brått på, i hvertfall for en som meg som ikke er så flink til å sjekke værvarslet her. Så igår morgen da jeg dro på jobb, visste jeg ingen fred og fare, og var langt ifra forberedt på regn eller noe som helst, da det var skyfri himmel og ganske så varmt og fint ute. Men da jeg kom på jobb, fortalte manageren min meg at det var meldt regn om et par timer, så jeg måtte forberede stasjonen min på det. Men ikke noe regn og ikke noe storm kom da jeg var på jobb. Ikke før jeg var kommet meg hjem, og hadde lagt meg for å ta en liten powernap, at jeg våknet av at det plutselig startet å hølje ned der ute. Jeg klarte ikke sove, lyden var så høy, og jeg ble sittende døsende i sofaen og bare se på stormen som startet å utvikle seg der ute. Det var blitt mørkt ute, og på toppen av det, la det seg ei tykk tåke. Så startet det å blinke der ute, og ikke minst brake og bråke. Det lynte så mye der ute, at det var rene discoteket der ute, med røykmaskin og blitzere. Det gjorde meg ingenting, jeg var jo inne, og bortsett fra at jeg fikk litt hodepine på grunn av lavtrykket var det nokså koselig å sitte inne der å bare se og høre på det hele. Helt til, hele facebook ble bombadert med statuser som informerte om tornadovarselen. Tornado for faen, nær Magic Kingdom. Uuuh. Alt jeg tenkte på var filmen Twister og prøvde å huske på hva faen en gjør om en kommer midt oppi en tornado. Og stormen fortsatte, i timesvis. Ekke sånn her, som hjemme, at det bare lyner og torner i et par timer og så gir det seg. Her kan det holde på hele kvelder, som det gjorde igår. Jeg holdt meg derfor inne, og dro ikke lengre til over gangen til leiligheten til min kjære Håkon. Vi så film, drakk kakao og bare slappet av. Det var veldig koslig, og etter et par timer, var tornadovarselen helt ut av tankene mine. Jeg dro hjem, og gikk å la meg. Og i morgen da jeg sto opp, var det blå himmel, sol og varmt igjen, og ingen spor etter noen storm var å se ute. Tornadoen tok aldri ned i bakken.

Idag har jeg hatt fri fra jobb. Startet dagen med en kjempe koslig, 2-timers lang skypesamtale med min kjære Bonnie. Deretter hentet jeg noen pakker jeg hadde fått i posten, blant annet pakke fra min snille mamma, men bursdagsgaver og diverse. Hihi. Så tok jeg bussen til Florida Mall, hvor jeg måtte holde meg i selen for ikke shoppe for mye, med tanke på New York-turen neste uke. Men handlet det jeg dro dit for å handlet, ny iPod. Har gått uten musikk på bussen til og fra jobb i en måned nå etter at jeg klarte å miste den forrige iPoden min, på julaften faktisk, men nå var det nok. Skal liksom sitte flere timer på fly neste uke, trenger musikk, desperat. Ble iPod Nano Touch denne gangen også. Så på både Touch Original og iPhone, men bestemte meg for at det får bli når jeg kommer inn i service. Så også på Mac, og har det nå skrevet på listen over ting jeg skal kjøpe før jeg drar hjem. Nyeste versjon. Oh, som jeg gleder meg.

Ellers så nærmer New York seg veldig, noe som gjør meg litt stressa, siden jeg er langt ifra kommet igang med pakkinga eller noe som helst. Er litt redd jeg kommer til å fryse der oppe, siden jeg har svært lite av varme klær. Har liksom to jakker, og that's it. Men men, blir nok litt shopping når vi er der, så blir det for ille så får jeg bare kjøpe meg noe.

Joda, og så har folk i samme arrival som meg fått service-date. Det vil si, de har fått vite når de starter training for å bli servitører. Så nå går jeg vel egentlig bare rundt på jobb, og hele tiden håper på at jeg skal få dato. Vil virkelig inn i service nå. Er litt lei seating, og det hadde gjort seg med litt mer gryn. Har startet å lese på menyen selv om jeg ikke har fått dato da, så er i hvertfall litt forberedt om det skal komme litt brått på. I verstefall kan en liksom få beskjed en uke før en skal inn, og da har man liksom bare noen få dager på seg til å pugge menyen før en må ta testen. Kryss fingrene for at jeg er next da folkens!

Ellers skjer det ikke så mye. Jeg er mye ut på kino. Masse kulde filmer som går for tiden. Når/hvis de kommer til Norge, gå å se Country Strong, No Strings Attached og Tangled. Så driver jeg og Sydne fortsatt å spiser oss rundt jorda. Spiste indisk på fredag, nydelig som alltid. Og så hadde vi sushi til lunsj på søndag, så Japan er også av lista. I morgen blir det norskt, da vi og en gjeng skal spise i Akershus Restaurant(hvor jeg jobber). Blir god trening på menypugginga mi også det, å faktisk få smake maten.

Skal vi se, er det noe mer som er nytt da? Nope, jeg er fortsatt the same old me.

Sunniva Helene

2 kommentarer

Lise Benette

27.jan.2011 kl.11:13

spenende:)

ja vi får kryss fengeran for at du blir next;)

ta mang bilda i new york da<3

Mamman

28.jan.2011 kl.20:03

Vi og krysser fingrene for deg dobbelt opp. Jeg er ikke helt sikker men det ser ut til at du deler leilighet med datteren til ei dame jeg går på videreutdanning sammen med, jeg snakket med henne idag. Hvis det er henne jeg tror får hun også besøk av mamman sin samtidig som deg!!! Litt av et sammentreff:) Ha en fabelaktig bursdag, klemmen får du den 16. februar.

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

19, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits