MY NEW ROOMIE

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg har fått meg ny roommate. I november flyttet nemlig Cathrin ut for å flytte i tomannsleilighet. Who can blame her?

7. desember kom det en ny arrivalgruppe, og blant dem var søteste Sydne Aline, som da ble den heldige til å få flytte inn i leiligheten vår og inn på rommet mitt! Sydne er tysk og kommer fra München, eller Munich som er den engelske oversettelsen og er det navnet hun selv bruker om hjembyen sin. Hun har akkurat fullført noe tilsvarende til vår videregående, og er like gammel som meg. Hun er her hovedsaklig for å bli bedre i Engelsk, men er veldig opptatt av å få opplevd det som kan oppleves, så har allerede vært på en del turer og har planlagt mange. Blant annet, New York-tur med meg i Februar!

Hun er på enkelte områder veldig lik meg, men på andre veldig ulik meg. Tror det er derfor vi ble kjent så fort og endte opp som så gode venninner. Her er noen ord som jeg synes beskriver Sydne:

> Careing - empatisk og innkluderende
> Utadvendt - enkel å bli kjent med
> Organisert - helt klart en planlegger, som liker at ting går etter planen
> Selvstendig - hun gjør det hun har lyst til, selv om ingen andre blir med
> "Sær" - hun liker å skille seg ut, ved å f eks. ha klær ingen andre har. Bryr seg heller ikke om hva andre mener eller sier..
> Fighter - gir aldri opp

Noen som kjenner igjen noen av disse ved meg?

Og så må jeg ikke glemme det som kanskje er det jeg liker mest ved henne. Hun er åpen for alt og har langt ifra noe imot å prøve noe nytt. For eksempel er hun veldig opptatt av ikke kun tilbringe tid med tyskere her. Hun vil henge med folk fra alle nasjonene her og lære om de, språkene og kulturene deres. Og siden jeg er av samme mening har vi nå startet en tradisjon der vi hver uke går ut å spiser på en ny restaurant fra et spesielt land. Hittil har vi gjort Italia og Hellas, men har mange igjen.

Ellers er hun ryddig, glad i å lage mat, opptatt av god ernæring og helse, så som samboere er vi rett og slett bare den matchen.

Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om Sydne, men jeg får heller prøve å holde dere oppdatert på alt det kule vi gjør og har planer om å gjøre sammen. Men jeg må bare si at jeg er veldig glad det var akkurat Sydne som flyttet inn her, fordi da hun kom hit var stemningen veldig nedstemt da kineseren og den andre tyskeren her ikke kom godt overens, og det var alt ifra koslig å være hjemme her. Men Sydne kom som frisk pust, og som ei sol som lyste opp hverdagen min igjen. Vi ble kjempefort venner, og har det kjempe gøy sammen. Vi begge tror og håper på at vi skal klare å opprettholde kontakten etter dette året og være venner så lenge vi kan.. Kommer virkelig til å savne denne jenta når jeg reiser hjem!

Sunniva Helene

2 kommentarer

Torill

19.jan.2011 kl.08:59

Høres ut som den konge-dama. :)

Kos dere masse, så glad for at du også skal til New York. Tenk det, nesten hele familien skal dit iløpet av bare noen måneder. :):)

Ja, ikke Eli da:(:( Vi får dra med henne dit neste gang

Lise B

20.jan.2011 kl.15:02

gud, så koselig for deg da:)

høres ut som om denne jenta blir en skikkelig bra romie.

gleder meg sykt til å få treffe deg igjenn;)

Skriv en ny kommentar

Sunniva Helene

Sunniva Helene

19, Namsos

Er ei jente fra Namsos som har reist til Florida i USA for å jobbe for Disney et år. Har laget denne reisebloggen for venner og familie hvor jeg skal skrive om min fantastiske reise. Kommer også selvsagt til å blogge om alt annet som interesserer meg og som ellers faller ned i hodet mitt. Stay tuned!

onlineEr selvstendig herbalife distrubitør. Hvis du vil ha hjelp til vektkontroll, få mer overskudd i hverdagen eller få maksimalt ut av treningen - ta kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits